Amit a kezelésekről tudni kell:

 

•  Kezelések után pár órán át ne fürödjön, az energiák zavartalan felszívódása végett. Célszerű a tisztálkodási tevékenységet kezelés előttre időzíteni.

•  Fogyasszon sok folyadékot (min 1,5-2l), lehetőleg friss ásványvízet naponta!

•  Kezelés alatt ne viseljen kristályokat, fémet a testén!

• Kezelés előtt és után kerülje a nehéz ételek, alkohol, drogok, gyógyszerek fogyasztását valamint a dohányzást!

•  Mivel a terápia során alkalmazott energia rendkívül gyengéd és mégis határozott, a kezelés után ellazult, könnyed, nyugodt közérzetet él át, mely az egész testet átjárja, mind fizikai, mentális és lelki szinten egyaránt. Többen elalszanak kezelés közben, vagy utána közvetlenül. A kezelés maga, egyeseknek érzékenység szerint, mély meghatározó élmény, mások nem éreznek a kezelés alatt semmit. A kezelés után viszont egységesen jobb közérzetről számolnak be. A többszöri kezelések hatása összeadódik és a szinte azonnali a stressz feeling csökkenése, a mély ellazultság és nyugalom érzése mellett, az idő múlásával az egész életvitelt pozitív irányban átformáló változások észlelhetők.

•  Az energetikai kezelések során a sikerhez elengedhetetlenül fontos a szervezet rezonancia szintjének emelkedése: erről a kezelések gondoskodnak. De eleinte ennek lehetnek kísérő tünetei, melyek átmenetiek és a kezelés előrehaladtával megszűnnek:

 

A kezelések költségéről számlát állítok ki és küldöm elektronikusan Önnek, melyet átutalással, banki vagy postai fizetéssel rendezhet.

Bejelentkezés:

Telefonon: 06/20 406 6745

E-mail: vmarianna035@gmail.com