Spirituális Gyógyító Energetikai kezelések

Venczák Marianna Sámán

" Amikor megértjük, hogy a Föld él, meghalljuk hívó szavát: óvjuk életét. Amikor megértjük, hogy minden mindenhez kapcsolódik, olyan cselekedetekre érzünk késztetést, melyeket az együttérzés táplál: hogy valóságosan együtt érezzünk minden földi élőlénnyel. Ez az érzés az alap, melyre közösséget építhetünk, ahol találkozhatunk és együtt megtalálhatjuk a közös irányt, ami vezérli tetteinket."

CsillagSólyom

 

Tel.: 06 20 406 6745

Email: mariann@hunagram.hu

A Sámánizmus szemszögéből szinte minden betegség gyógyítható a betegség gyökerének eltávolításával. Azért szinte, mert kivételt képeznek ez alól azon esetek, ahol a lélek leszületése előtt felvállalta az állapotot, ill. ha a betegség tanító jelleggel bír a beteg életében. Betegségek okának minden esetben valamilyen életeseményt, fizikai vagy érzelmi traumát jelöl meg, melynek során negatív blokkok jönnek létre, erő vesztés, vagy lélek vesztés történik. Mindez az egyensúlyi állapot felbomlásához vezet, mely fizikai vagy mentális betegségben manifesztálódik (pl. depresszió, krónikus fáradtság, fóbiák, ekcéma vagy akár a rák). A Sámán gyógyítás egyszerre hat: érzelmi, spirituális és fizikai szinten. A Sámán dobjának rezonanciája segítségével utazást tesz az Alsó, Középső vagy Felső Világban, követi az Univerzumban jelen lévő gyógyító erők hívását és kéri Őket, mutassák meg ill. tegyék azt, ami a legnagyobb gyógyulást eredményezi adott páciens esetében. Ez nem azt jelenti, hogy valakit a Sámán megkezel és elfújták a meglévő állapotot, hanem a betegség gyökerét, az okát szüntették meg, és egy olyan egyensúly állapot jön létre ismét, ahonnan a gyógyulási folyamat néha külső segítséggel (pl. fejlesztések, gyógytorna), de be tud indulni. A kezelések száma minden esetben eset függő.

A Sámánizmus a legősibb spirituális gyakorlat az emberiség történetében, egyes antropológusok szerint több, mint 100.000 éves és a mai napig gyakorolják a világ számos pontján változatlan hatékonysággal. Alapelve, hogy minden energia, minden létező él és saját szellemmel bír. Mindannyian a természet részei vagyunk és az élet hálójában kapcsolódunk minden szinten: spirituálisan, biológiailag, ökológiailag és szociálisan.

A spirituális gyógyítás szemben a hagyományos orvoslással vagy a természetgyógyászattal, nem anyagi síkon folyik. A sámán tevékenysége nincs korlátozva térben és időben, épp olyan hatékony személyesen, mint távban a kezelés, mert minden a spirituális világban történik. A kezelés nem érinti a minden napi tevékenységet, csak nyitottságot igényel az Univerzum gyógyító energiáinak befogadására. Sámánnak születni kell. Hogy kivel szeretnének dolgozni, arról a Szellemvilág dönt még a lélek leszületése előtt. A sámán élete során egyre több és egyértelműbb hívást és beavatást kap, melyek végül felvállalt életfeladatához terelik. Minden sámán egyedi kapcsolattal rendelkezik a spirituális világgal, módszereit egyedileg fejleszti ki szellemi vezetői segítségével.

A sámánizmusban nem szükséges hinni, nem vallás, maximálisan tapasztalaton alapuló, személyes spirituális gyakorlat, melynek bázisát a Spirituális Világgal való közvetlen kommunikáció képezi.

Szolgáltatásom területei:

 

 

 

 

REZONANCIA EMELÉS
A GYERMEKEK VÉDELME