Venczák Marianna

 

Családi körben felmerülő egészségi probléma miatt kezdtem az energiagyógyászattal foglalkozni, Prána Energia-gyógyító végzettséggel rendelkezem a The Institute for Inner Sciences Pranic Energy Healing által. Első perctől kezeltem.

Már gyakorló kezelőként vezettek spirituláis Mestereim az Angyal terápia felé, melyből szintén végzettséget szereztem.

Felső Vezetőim tereltek tovább a Sámán Gyógyítás területére, melynek írott tananyagát szintén elsajátítottam, regisztrált Sámán Gyógyító/Energia-gyógyító lettem.

Mind Angyalterapeutaként, mind pedig Sámán Gyógyítóként az International Alliance of Holistic Therapists szervezetének regisztrált tagja vagyok.

A gyógyítás mellett gyakorló mágusként is tevékenykedem, mellyel adott élet területek javulását, fellendülését támogatom meg.

A Spirituális Világ tanít folyamatosan, hiszen a tudás, ami birtokukban van, számunkra a velük való harmónikus együttműködéssel elérhető csupán.

Mindazon csodákért, amit eddigi utamon megtapasztalhattam mély hálával tartozom Mestereimnek, az Arkangyaloknak, különösen Mihály Arkangyalnak, a Nagy Thothnak, az Emelkedett Mestereknek, spirituális vezetőimnek és segítőimnek és nem utolsó sorban a családomnak, akik végig mellettem álltak és állnak ezen a nem rendhagyó életúton.

vm
Sámán Energia Gyógyító