A ma gyermekei mások, mint generációkkal ezelőtt: Ők már a szeretet korára születtek. Képességeik magasan felülmúlják elődeikét.

Más típusú oktatási rendszert és nevelési módszereket igényelnek. A hozzájuk nem vagy csupán lassan felzárkózó oktatás politikával, családi háttérrel nap mint nap meg kell küzdeniük, hogy keresztül tudják majd vinni azt, amiért leszülettek. Kimagasló képességeik empátiával, rendkívüli érzékenységgel párosulnak. A korukat meghaladó képességeik miatti folyamatos konfrontációban időről időre sérülhetnek. Ezek a blokkok, testi-lelki sebek mélyen bevésődnek emlékezetükbe, nem csupán teljesítményüket vetik vissza, hanem komoly lelki töréseket okozhatnak, melyek későbbi életükre is kihatással vannak.

A hétköznapi életben ez nyugtalanságban, zaklatottságban, álmatlanságban, türelmetlenségben, fizikai vagy lelki agresszióban, növekvő szorongásban, fáradtságban, önbizalomhiányban, étvágytalanságban, fizikai betegségekben, depresszióban ... jelenhet meg. Mindezek csak következményei valaminek, ami megtörtént és nyomott hagyott a mélyben, de az ebből fakadó sorozatos kudarcok végig kísérhetik őket életük során és könnyen különböző függőségekhez vezethetnek.

Az egyik elterjedt "megoldás" a nyugtatók, altatók szedése, mint tüneti kezelés. Egy alaposabb, de fáradtságosabb megoldást nyújthat egy pszichológus, de ehhez be kell azonosítani és fel kell idézni az eredeti traumát, hogy fel lehessen dolgozni azt. Nem könnyű szembesülni e régi emlékekkel, ahogyan e miatt sokan nem is szívesen járnak pszichológushoz.

Ezek a blokkok a fizikai testet körülölelő éteri testben, energia mezőben megtalálhatók, hiszen ott lenyomatot képeznek. Energetikai kezelésekkel észrevétlenül eltávolíthatók. Érzelmi vagy fizikai traumák esetén az elveszett lélekrészek visszahívásával, a lelki egyensúly ismét helyreállítható, a szervezet öngyógyító folyamatai energetikai támogatással beindulnak. Ideális az lenne, ha egy egy blokk eltávolítása után nem történnének hasonló konfrontációk, de abban a közegben élünk, amiben. Amíg a környezet fel nem ismeri ennek kulcsfontosságát és nem kezd el tenni azért, hogy ezek a gyerekek a velük hozott képességeikkel valóban szárnyalhassanak, hiszen ez mindannyiunk érdeke, addig a blokkok újra és újra képződni fognak. Amit jelen helyzetben magam részéről tenni tudok és ezt zászlómra tűztem ki, hogy időről időre aki ezzel megkeres, megtisztítom, friss, tiszta energiával töltöm fel, átvészelendő ezt az átmeneti korszakot. A kezelések változatlan távban mennek, tehát nem igényelnek plusz idő ráfordítást, nincsenek földrajzi korlátok. Velük párhuzamosan más tevékenység végezhető. Úgy gondolom ezáltal hozzá segíthetem őket ahhoz, hogy önbizalomban és lélekben erősek maradhassanak, megtartva szívük nyitottságát és tisztaságát egy egészséges, harmónikus és boldog élethez..

Mert a jövőnk a mában kezdődik!

 

Bejelentkezés: E-mailen: mariann@hunagram.hu vagy Telefonon: 06 20/406 6745