Időpontegyeztetés:

E-mailen: vmarianna035@gmail.com

Telefonon: 06/20 406 6745

Az Impulzor 90 napos Egészség és Életreform Program

Az első lépés a biztos életmódváltáshoz

A kezelések folyamata

Az Impulzor 90 napos Egészség és Életreform program során megszabadítalak a gátló energiáktól, melyek kuszaságot hoznak az életed különböző területeire. Majd harmónikus, élet-igenlő energiákkal töltelek fel. Hatása már az első hét után érezhető, a 90 nap végére, pedig életed szinte minden területén pozitív változásokat tapasztalsz:

  • Önkéntelenül, éhezések nélkül azt eszed, ami a szervezeted számára jó, mert pozitív ösztöneid irányítanak. Érzed, ahogy táplál az étel, így kevesebbel is jóllaksz. Nem kell megvonj magadtól semmit sem.
  • Késztetést érzel a mozgásra: nem hajt senki, de megkeresed azt a mozgásformát, ami örömmel tölt el. Meglepődve nyugtázod, ahogy a rendszeres testmozgás életed részévé válik.
  • Jobban értékeled és szereted önmagad, jobban figyelsz a belső hangodra. Egy pozitív, szeretet energia vezérel, ami harmonizálja kapcsolataidat és erőt ad ahhoz, hogy újúlt lendülettel vágj bele céljaidba.
  • Elkerül, lepattan rólad mások feszültsége, támadásai: mintha védőburokban lennél.
  • Erősödik az immunrendszered: átjár az egészség, a lendület.
  • Felerősödik a belső és külső kisugárzásod: többet mosolyogsz és pozitív visszacsatolásokat kapsz.
  • Elengeded gátló kapcsolataidat, új emberek felé nyílsz meg, akik támogatnak céljaid elérésében.

Az Impulzor NEM fogyókúra program! Pozitív változások sorát hozza, melyek egyike a bizonyos mértékű spontán fogyás (ha túlsúlyos vagy), a megerősödött önbizalom és életenergia mellett. Ezután, ha szeretnél, bátran belekezdhetsz egy komolyabb sport programba, mert már az egészséges táplákozás és a rendszeres mozgás mindennapjaid részévé váltak.

Ahhoz, hogy mindezt elérd, nem kell motiválnod magad. Spontán változásokat hozol az életedbe, sanyargatás nélkül, míg egyszer csak azt veszed észre, hogy az eredeti, harmónikus, hamisítatlan önmagad vagy!

 

Mindnyájan sugárzó, örömteli életre vágyunk, de gyakran úgy érezzük: túl nehéz, keserves az odavezető út. Idővel már nem is hisszük, hogy ez nekünk sikerülhet. Célom, hogy megadjam Neked a kezdő impulzust a külső-belső újjászületéshez - erőlködés, sanyargatás és szerek nélkül!

Környezetünk elvárásokkal bombáz arról, milyen a vonzó külső, a helyes életmód. Ezek többsége irreális. Ha viszont nem úgy nézünk ki, nem vagyunk olyan sikeresek, mint az éppen elvárt divat, vesztesnek érezzük magunkat. Pedig mindenki egyedinek születik, egyedi értékekkel! Csak a saját utunkon bontakozhat ki a személyiségünk, a ragyogásunk!

Vegyük például: a modellalkat a nyerő. Ha ennek megpróbálunk megfelelni, kegyetlen diétába kezdünk. Aztán egy ponton feladjuk és átbillenünk a megállíthatatlan falásba. Esetleg edzésprogramba fogunk és az edzőnk azt súlykolja, hogy ne legyünk ilyen puhányak, miközben úgy érezzük: megszakadunk az erőlködésben. Ezek mind alá ássák önbizalmunkat.

Bármennyire is gyötörjük testünket, nem jutunk előre, ha közben megerőszakoljuk a lelkünket! Az út a változáshoz önmagunk szerető elfogadásán át vezet. Ekkor kinyílik számunkra a világ: szárnyalunk, nem vagyunk fáradtak, eltűnnek testi panaszaink. Diéta nélkül fogyunk, mert jobban meghalljuk testünk üzeneteit. Saját hullámhosszunkra hangolódunk rá, s valahogy minden magától, spontán összeáll: szebb lesz a világ és benne mi magunk is megszépülünk! Visszatér az önbizalmunk: ragyogunk, mert önmagunk vagyunk!

Életünk során különböző negatív blokkokkal (kudarcok, negatív minták, tapasztalatok, érzelmek) gazdagodunk. Ezek láthatatlan fékekként működnek: nem értjük, miért akadnak el dolgaink, miért hízunk - pedig mindent megteszünk a fogyás érdekében, miért vagyunk sikertelenek a munkában, vagy párkapcsolati téren, vagy éppen miért nincs kellő akaraterőnk a céljaink eléréséhez - már, ha eljutunk odáig, hogy vannak.

Ha lelkünk nincs jól, idővel fellázad: testi tüneteket produkál, hogy odafigyeljünk rá: zsírpárnákat, szenvedélybetegségeket, gyakori náthát, vagy idővel, ha nem teszünk semmit: krónikus betegségeket... Kapcsolatainkban megjelenik: vádaskodás, ítélkezés, meg nem értés formájában. Mindez kihat karrierünkre, és egész életérzésünkre.

E tünetek ellen hiába küzdünk külön-külön: egyazon tőről fakadnak. Amíg a közös okot nem szüntetjük meg, nem érhetünk el átfogó és tartós változást! Fizikai testünk és lelkünk állapota ugyanis, erősségeivel és problémáival együtt megjelenik külső energiamezőnkben, mely körbeölel és véd bennünket. Ha viszont megváltoztatjuk ezt az energiamezőt, az azonnali változást idéz elő fizikai testünkben és lelkünkben is!

 

Ár
Venczák Marianna