A Szeretet-Egység mandala

Ez a Mandala a békére, egységre, szeretetre, harmóniára, újrakezdésre és sikerre koncentrál: Magyarországnak készült, az osi magyar és magyar népművészeti szimbólumrendszer, valamint ezoterikus energetikai elemek alkalmazásával. A magyar népművészetből, a magyar szellemiségből táplálkozik.

A szeretet-egység mandala felsőbb erők ösztönzésére született. Az alkotás folyamata során is csupán követtem a számomra előírt útmutatást: szakrális mandala. A mandala középpontja a világ közepét: az őserőt, a születést szimbolizálja. E pont soha nem mozog, de minden körülötte forog. Mint ahogy a világegyetemben minden, a szimbólumok is erőt, rezgést képviselnek. Energiájukkal képesek hatni ránk még akkor is, ha nem ismerjük jelentésüket. A szimbólumok célzott, tudatos használata abban segít bennünket, hogy bizonyos energiáinkat tompítsuk, míg más rezgéseinket magasabb szintre emeljük magunkban. A szeretet-egység mandala szimbólumai az Univerzum energiáit fogják be, és áramoltatják felénk

A rúnák ősi erőket jelképeznek. Ezek valójában az egész emberiség ősi jelei, melyek itt az aktív erőt képviselik. A magyar a teremtés nyelve: a magyar rovásírással írt szövegnek szintén nagy az ereje: az Univerzum „érti és alkalmazza” azt.

Segít önmagunk megtalálásában, mások elfogadásában; erősíti az együttérzést, és a szeretetet. Az „én” helyett a „mi” kerül előtérbe, harmóniát generál. Erősíti a családi köteléket, az otthon biztonságát, bőségét. Termékenységet, újjászületést hoz, valamint pozitív előrelépést az egészség és a munka területén, megtisztulást.
Aktivizálja a gyökér-, a szív- és a torokcsakrát

Mérete: 15 x 15 cm +- paszpartú 7,5 cm Technika: vegyes, toll, akvarell, hideg arany zománc, Swarovski kristályok

Minden készülő darab eredeti, kézzel készített, aláírással ellátott alkotás.