A Foton Öv, a rezonancia folyamatos emelkedése és hatásuk a szervezetünkre

A Tejútrendszerünk középpontjában haladó hatalmas energiát Foton Övnek hívjuk. A Foton Öv egy erős sugárzású kozmikus zóna. Az innen kapott rezgéseket a Napunk átveszi és szétszórja a Naprendszerben. Több sávos foton csík, mely a Galaxisunk központjából áramlik, követve a Tejút spiráljait. A mi naprendszerünk ezt a Gyűrűt 25920 év alatt, amely periódust Galaktikus Évnek hívunk kétszer keresztezi. Az áthaladás időtartama 2000 év. A Foton Gyűrű erős elektro-mágneses sugárzást bocsájt ki, beleértve az X sugárzást. A Gyűrű fotonjai egy sokoldaú és sokkoló hatást fejtenek ki a földi anyagra. 2000 évig nem lesznek éjszakák, de minden test fluoreszkálni fog. A testek által kibocsátott fény hőhatás nélküli és nem lesz árnyék. Az egész Naprendszer molekuláris anyag struktúrája változik, a Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik. A Föld rezgésszintje több ezer év után 1980-ban 7,8 Hz-ről felgyorsult 2012-re 12 Hz-re és azóta is emelkedik. Ez azt jelenti, hogy a rezgés növekedés hatásaként a nap 24 órája valójában csupán 16 óra. Ez magyarázza, hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk. A 24 óra efektív 0 órát jelent, tehát a földi idő megszűnik. A Nulla Pontban megváltoznak a Föld mágneses Pólusai is.Napunk már 1998 óta behatolt a gyűrűbe. a Föld behatolása 2012-ben követte ezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Foton Övet a fény intenzív hullámának 12 gigantikus örvénye alkotja. Minden örvény végre fogja hajtani a saját különleges akcióját a Földön és a Naprendszerben. A Föld át fog haladni mind a 12 Fényörvényen azzal az intenzitással, amely megköveteli számára azt a nagy mértékű tisztulást és felkészülést, hogy a felemelkedési folyamat végén az 5. dimenzióba léphessen.

A Foton Öv fényének különböző frekvenciái egyre alaposabban és folyamatosan bombázzák a Földet. Sok behangolás szükséges ebben az örvényben, mielőtt tovább léphetünk a következő örvénybe. Az emberiség számos formában érzi hatását a mély tisztulás új energiáinak. A bolygó minden egyes lakójának fel kell zárkóznia a folyamathoz, hogy képes legyen átjutni és transzformálódni a Fény által.

Már nincs lehetőség a visszafordulásra. Önállóan el kell döntenie mindenkinek, hogy meg szeretné e lovagolni a felemelkedés hullámait a bolygóval együtt és transzformálódni egy új emberi fajjá, ami az átalakulás után elnyeri halhatatlanságát és az Új Föld tudatosságába emelkedik az 5. dimenziós szinten, vagy nem vesz részt a felemelkedésben és a 3. dimenzió szintjén marad egy másik inkarnációs körforgásban. Szabad akarat van, vagyis mindenki maga dönti el melyik utat választja.

A Foton Övben való tartózkodás spirituális változásokkal jár. Azok az emberek, akik nem hajlandóak emelkedni és alacsony rezgésben élnek továbbra is, nem fogják tudni elviselni a magas kozmikus frekvenciák sugárzását, nem lesznek képesek átjutni a 12 örvényen.

Sokan már jó ideje érzik a fizikai és érzelmi testükben zajló változásokat. Ahogy haladunk előre az időben, ezek a tünetek egyre erőteljesebbek lesznek. A változások sejtszinten, genetikailag mennek végbe. A jelentkező tünetekre kitérek alább majd. Jó hír, hogy energetikai kezelésekkel jelentősen enyhíthetők. Rossz hír, gyógyszerrel nem.

Nem csak a fizikai testben történnek változások, hanem az érzelmi állapotban is. A test fejleszti és tisztítja önmagát. Minden elavúlt, elfojtott negatív érzelem, gondolat felszínre kerül, hogy megtisztulhasson és átalakulhasson. Sokan érzelmi zavarba kerülnek, betegnek érzik magukat. Mindez átmeneti, az emelkedés része.

A negatív gondolataink, érzelmeink alacsony rezonanciával párosulnak, míg a pozitívak megélése magasabb rezonanciát eredményez, emelkedünk általuk.

Minden ember, teremtett lény a Világegyetemben energia lény, az Isteni Fény különböző frekvenciáján rezeg. Az Isteni Fény rezgése határozza meg azt, hogy a különböző lények milyen sűrűségű Fénytesttel rendelkeznek. Minél gyorsabban rezeg egy lény, annál telítettebb Fénnyel. A gyors és finom rezgést, mindenképpen a feltétel nélküli szeretet rezonanciája hozza létre.

A Foton Gyűrűbe történő belépéskor egy átfogó újraharmonizálási folyamat indult el, melynek során testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik. A változás 20 éve kezdődött sejtszinten, ezt labor eredmények igazolják.

A Föld az emelkedéssel, hasonlóan hozzánk önmaga is tisztulási folyamaton megy keresztül. Ennek megnyilvánulásai az áradások, a vulkán kitőrések, különböző mértékű kéregmozgások.

És akkor nézzük a jelentkező tüneteket:

A Fejfájás: az egyik leggyakoribb tünet. Négy fajtáját különböztetjük meg:

Ami segíthet:

Influenza szerű tünetek:

Ezek fordulnak elő leginkább. Ha csökken a test sűrűsége és ennek transzformációja nem történik meg.

Rosszullét és hányinger:

Főleg azok szenvednek tőle, akik sok félelmet raktároztak el a szervezetükben. Rosszullét attól is lehet, hogy energiatestei nagyon gyorsan tágulnak. Ami segíthet: nyújtsa ki a kezeit és mondja a testének, hogy lassabban táguljon.

Hasmenés:

Akikben felgyülemlett a düh, időnként hasmenésük van. Néhányan hasmenést kapnak akkor is, amikor több fény hatol be a testükbe.

Ízületi- és izomfájdalmak:

Akik erősen ellenállnak a folyamatnak, gyakran vannak ilyen fájdalmaik. Ilyenkor sejtszintű ellenálló reakcióról van szó, hasonló tüneteket produkál, mint a reumatikus ízületi gyulladás. Omega 3 halolaj szedése segít.

Láz és erős izzadás:

Akár influenza tünetek nélkül is. Időnként nagyon magas lehet a láz és a bőr is kipirulhat. Az energiatestek gyakran nincsenek összhangban a fizikai testtel. A test rezonancia szintjének emelése segít.

Fáradtság:

Ennek sok oka lehet, pl. álmában dolgozik, vagy mélyreható újraértékelést végez. A lehető legjobb, amit ilyenkor tehet, hogy lefekszik és pihen. Méregtelenítés a fizikai test sűrűségének csökkentése végett sokat segíthet.

Vibrálás meditációban vagy ébredéskor: A fénytest kialakulásának természetes velejárója, az energiaszint emelkedésének jele.

Mellkasi fájdalom: a szívcsakra tágulása, nyílása okozza

Kéz és lábbizsergés, zsibbadás: Hónapokig is eltarthat. Jelentheti azt is, hogy éterikus gyógyító képességek épülnek be szervezetébe, vagy több fénytesti impulzust kell feldolgoznia.

Elalvás előtt erős rángások léphetnek fel a végtagokban: enyhítheti a szemöldökök közötti pont megnyomásával. Itt található az Ajna csakra, mely a tobozmiriggyel áll kapcsolatban.

Az étkezési szokások megvátozása: A szervezet esetleg különleges összetételű tápanyagot kíván, mert a különböző tápanyagokra most más összetételben van szüksége. A változás sejtek szintjén történik. Ez most nem a táplálkozási szabályok ideje. Ami nagyon sokat segít és enyhíti a folyamat tüneteit, az a napi minimum 1,5-2 l folyadék, elsősorban friss víz valamint a sok zöldség és gyümölcs fogyasztása, majd a vegetáriánus étrend. Kávé, alkohol és a tömény cukros ételek nem kedveznek a folyamatoknak. Az emelkedés törvényszeűen magával hozza a nehéz ételektől való elfordulást, csak kövesse szervezete jelzéseit. Másik tünet lehet az állandó éhség érzet, függetlenül attól, hogy mit és mennyit evett. Ekkor fénytáplálékra van a testnek szüksége. Arccal a Nap felé fordulva képezzen ujjaival egy háromszöget. A hüvelyk ujjak adják az alapot, a mutató ujjak az oldalait. Ez egy energetikai prizma lesz. Kérje a látható napfény mögötti fényt és érezze, ahogy a kezein keresztül a testébe áramlik. 10-20 perc elteltével jóllakottnak fogja érezni magát. Tanúsíthatom, működik.

Az érzékelés változásai:

Környezeti tünetek: elindul a mikro, csipogó számsorok jelennek meg, meghibásodnak, kiégnek izzóink vagy elektromos készülékeink. A fénytest kialakulásával járnak, intenzívek és ijesztőek lehetnek, idővel megszünnek.

A fenti tüneteket energetikai kezelésekkel, lévén általuk folyamatos rezonancia emelés történik enyhíteni lehet, de a folyamaton átt kell menjünk. Energetikai kezelést én távban vállalok. Vele párhuzamosan tevékenység végezhető és helyszínre utazást nem igényel.

 

Bejelentkezés: E-mailen: mariann@hunagram.hu vagy Telefonon: 06 20/406 6745