Diszlexia/Diszgráfia/Diszkalkulia kezelése - gyorsan és tartósan

 

"A sejt egy energiával hajtott gép. Ezért vizsgálhatjuk anyagként, de energiaként is. A miénket megelőző minden korábbi kultúrában és gyógyító hagyományban a gyógyítást az energia mozgósításával érték el."

Szent-Györgyi Albert

 

"A Prána energia gyógyítás azon az elven alapul, hogy a testnek veleszületett képessége van arra, hogy a sérülésekből és betegségekből kezelés nélkül gyorsan felépüljön. A Prána energia gyógyítás a vitális életerőt, mint üzemanyagot hasznosítja. (Vitális életerő = egy láthatatlan bio-energia vagy finom energia, ami nélkülözhetetlen az élet fenntartásához.) Ez biokémiai változások kialakulását eredményezheti, melyek végbemennek a testben. A vitális életerő hasznosítása sok esetben gyors felépülést eredményezhet. A kezelő a vitális életenergia csatornájává válik, majd eljuttatja az energiát abba a testbe vagy egyéni életterületre, amely energianövelést igényel. Ez az energiaközvetítés egyensúlyba hozza, stabilizálja vagy harmonizálja az energia tényezőket, melynek következtében a fizikai test is gyorsan normalizálódik."

Charlotte Anderson

 

Jómagam a kisfiam állapota kapcsán kerültem kapcsolatba a Pránával. A szakemberek, akikhez fordultunk, csupán ennyit tudtak mondani az állapotával kapcsolatosan: nem ismerjük az okát, nem tudjuk mi várható, van mikor gyorsan hat, van mikor évek.... adhatok gyógyszert, de káros mellékhatásai vannak... diéta vagy jó lesz, vagy nem....

Alapvetően a magam feje után menve találtam meg a számára optimális megoldásokat, melyek egyik stabil pillére mára a Prána lett. Az Ő diagnózisa komolyabb, mint a címben említett állapotok, de az eredmények napról napra érzékelhetők és magukért beszélnek. Amióta hivatalosan is gyakorlom a Prána energetikai kezeléseket, minden egyes alkalommal csodálattal tapasztalom meg, hogy mire képes. A kezelések eredményei pedig, folyamatosan megerősítenek abban, hogy helyesen döntöttem.

A Prána energetikai kezelés jellemzői:

 • A legfontosabb talán az, hogy nem "kezelni" próbálja a meglévő helyzetet abban az értelemben, ahogyan pl. lázcsillapítóval kezeljük a lázat, hanem a probléma okainak megszüntetésére törekszik. Ezért az eredmény legtöbbször látványos és tartós.
 • A Prána energia különleges adottságai miatt nem szükséges a személyes találkozó: a kezelések távolról történnek. Tudom, hogy szülőként mindenki hozza-viszi gyermekét, ha ez szükséges a gyógyulásához. A Prána viszont azoknak is elérhető, akiknek nagyon szoros az időbeosztása, vagy olyan helyen laknak, ahol nincs a közelben szakember. El lehet menni nyaralni is akár, párhuzamosan a kezelésekkel, hogy utána nyugodtabban fussunk neki a következő tanévnek.
 • A Prána energetikai kezelés egyik áldásos mellékhatása, hogy energetizál, feltölt: a gyermek kiegyensúlyozottabbá, nyugodtabbá válik.
 • Mivel viszonyulása a környezetéhez pozitívan változik, pozitív lesz a visszacsatolás is, egyre nyitottabb lesz, megerősödik önbizalma.

A diszlexiás gyermek számára az iskola a mindennapi küzdelmet, erőn felüli teljesítési kényszert, jelentős energiaigénybevételt jelent, hogy lépést tudjanak tartani társaikkal. A nap végére teljesen kimerülnek. Nem támogatja a pozitív tapasztalatokat a folyamatos csúfolás, lenézés az osztálytársak részéről sem. A folyamatos negatív tapasztalatok a gyermeket nagyon megviselik:

 • Mivel nincs kellő sikerélménye, egyre inkább elfordul a tananyagtól, hiszen az a folyamatos kudarccal szembesíti
 • Megpróbálja felhívni magára a figyelmet=kompenzál, akár hangoskodik, "rosszalkodik"
 • Mivel belső feszültsége folyamatosan nő, szorong és /vagy agresszívvé válik
 • Önbizalma csökken

Viszont: akinek ilyen gyermeke van, tudja, hogy sokkal érzékenyebbek, kreatívabbak, intuitívabbak, mint társaik.

A diszlexia okai lehetnek:

 • Örökletes tényezők
 • Magzati korban, születés során vagy később bekövetkezett balesetek, betegségek
 • Környezeti hatások: stressz, traumák, lelki blokkok (modern korunkban ez egyre gyakoribb).

A Prána energetikai kezelés alapja, hogy a testünket körül ölelő energia-információs mező pontosan tükrözi (sőt: előre jelzi) testünk és lelkünk állapotát, esetleges rendellenességeit. Ha ezt az energiamezőt megtisztítjuk a benne lévő blokkoktól, zárványoktól és tiszta energiával töltjük fel, az azonnali változást indít el a test minden érintett sejtjében és a lélekben is. Beindítja a test és a lélek öngyógyító folyamatait. Mivel pedig mindnyájan a Föld energiarendszeréhez kapcsolódunk a saját energiánkkal, ezen az energiahálózaton keresztül kapcsolatba tudunk lépni egymással (kb. úgy, mint a számítógépek az Interneten anélkül, hogy tudnák hol a másik gép).

A Prána energetikai kezelés szigorúan előírt protokollt követ. Hatására már az első 2-3 alkalom után jelentős javulást tapasztalhatunk a gyermek állapotában. Ez a legnehezebb szakasz, mert ekkor indítom be az öngyógyító folyamatokat. A következő hetek már könnyebbek, ekkor már csak támogatom a már elindult folyamatot. Közben a gyermek részéről megélt pozitív eredmények és a környezet felől érkező pozitív visszacsatolások is áldásosan hatnak.

A Prána energia gyengéden, szeretettel és egyben rendkívül hatékonyan távolítja el az asztrál testen keresztül a diszlexia okait és támogatja a test önregenerálódását, mellékhatások ill. kockázatok nélkül, mindenkor szem előtt tartva a gyermek egyéni érzékenységét, folyamatosan igazodva ahhoz.

Igyekszem ezt az alternatív kezelési módszert könnyen elérhetővé tenni minden szülő számára, akinek gyermeke e problémával küzd, még akkor is, ha esetleg kételyei vannak a módszer eredményességével kapcsolatosan. Ennek értelmében:

Az első három indító kezelés díja: 20.000,- Ft. Ha az első három kezelés eredményei nem magukért beszélnek, vagy más okból elégedetlenek a szülők, a kezelés díjtalan.

Ha elégedettek a kezdeti sikerekkel, akkor megyünk tovább heti két kezeléssel, melynek díja választhatóan heti 10.000,- Ft vagy havi 40.000,- Ft.

A protokoll állapottól függően 1-2 hónapot ír elő. Ez az időtartam csak a fenti állapotokra vonatkozik. Amennyiben azok kísérő jelenségei ADHD, autizmus, ADD vagy Asperger diagnózisának, az is kezelhető, de lényegesen hosszabb (állapottól függően min. 1 év) kezelési intervallumot igényel.

Várom Szeretettel,

Venczák Marianna

Időpontegyeztetés:

Telefonon: 06 20/406 6745

E-mailen: vmarianna035@gmail.com

Bővebben az energetikai kezelésekről: http://www.hunagram.hu/energetikaikezeles.htm