Venczák Marianna

Certificated Angelic Healer

 

Időpont egyeztetés:

Telefonon: 06/20 4066745

E-mail: mariann@hunagram.hu

Mihály Arkangyal

Angelic Healing - Angyalokkal Gyógyítás

Az Angyalokkal Gyógyítás az energetikai gyógymódok egyike, ahol Angyalok támogatásával dolgozunk. Gyönyörűen kapcsolódik a Prána Energia-gyógyításhoz, hiszen az is invokativ energia kezelés. Az Angelic Healing során azonban sokkal magasabb frekvenciájú, azaz erőteljesebb energiát csatornázunk le és koncentráltabban működünk együtt az állapot javulásáért felelős Arkangyalokkal, Emelkedett Mesterekkel.

A kezelések során az Angyalok rajtam keresztül gyógyító energiát küldenek a Páciens azon területére, ahol blokkok találhatók, vagy kezelése a gyógyuláshoz elengedhetetlen. Ők irányítják, felügyelik minden egyes pillanatban a szükséges tevékenységet és energiát. A kezelés rendkívül biztonságos, hiszen úgy vigyáznak a Páciensre, mint ahogy Rám is a folyamat során. A kezelésekkel minden esetben csak az adott pillanatban megfelelő gyógyulás érhető el.

Az Angyalok gyengéden segítenek nekünk elengedni hiedelmeinket, bánatunkat, betegségünket, megerősíteni szeretetünket, hitünket önmagunkban. A gyógyulás több lépésben történik mindíg: csak annyit, amire készek vagyunk, annyit és azt, ami jó nekünk az adott pillanatban.

Mi mindannyian egy energiarendszer vagyunk, melyben a mindennapi élet során néha kialakulnak blokkok. Úgy, mint a görgeteg kövek a patakban. Minél több van belőlük, a patak annál kevésbé tud átfolyni rajtuk, aztán a végén már csak csordogál. Mi építjük fel ezeket a blokkokat, mikor dühöt, félelmet, neheztelést érzünk például, vagy bármi olyat, ami nincs összhangban igaz önvalónkkal. Az Angyalokkal Gyógyítás során tisztítjuk és eltávolítjuk ezeket a blokkokat, megrekedt energiákat, így visszatérhetünk az élet normál áramlásába - energikusabbnak és élettelibbnek érezzük magunkat.

Az Angyalokkal Gyógyítás során az Angyalok szeretetével és gyógyító energiáival dolgozunk. Az Angyalok vezetik a Terapeutát képekkel, hangokkal, érzésekkel - mikor mit kell tennie, koncentráció ereje megnövelésével végig a kezelés alatt. Segítenek visszahozni a test optimális gyógyulási képességét, minden jelenlévő blokkot eltávolítva, rendkívül magas rezonancián áradó szeretetben és gyógyításban.

 

Hogy történik a kezelés?

Az Angyalokkal Gyógyítás történhet önmagában és megerősítve a Prána Energia-gyógyítás protokolljait. Mind a két kezelési módnál invokációval kezdünk. Kérem az Angyalokat, Emelkedett Mestereket, hogy segítsenek, vezessenek adott Páciens kezelése során. A folyamat során vezetnek lépésről lépésre, követnek minden egyes reakciót, új technikákat mutatnak meg, így biztosítva, hogy a legtöbbet hozzuk ki egy kezelésből. Az Angyal Gyógyítás távkezelésként is alkalmazható, az energia áthidalja a távolságokat. Minden kezelés más és más, mindíg az adott helyen és időben tökéletes. Minden esetben csak annyi gyógyulás következik be, amennyi abban a pillanatban jó a Páciensnek és engedélyezett. Engedélyezett annyit jelent, hogy ha adott állapotból tanulnia kell még, nem fog tudni gyógyulni. Ilyenkor nem kapunk vagy csak bizonyos mértékig energiát, ill. leállítanak azon a ponton, ahonnan éppen akkor nem mehetek tovább.

Az Angyal Gyógyítás eredményességéhez nem szükséges a vallási elkötelezettség. Még, ha a Páciens nem is hisz az Angyalokban, a gyógyítás működik, nyilván mindíg segít, ha nyitott az Angyalokkal történő közös munkára. Nincs kényszer alatt, energia rendszerének felkészítése után, ha a test fogadja és engedi, a gyógyulás bekövetkezik.

 

Az Angyalokkal Gyógyítás pozitív vonatkozásai

A legfontosabb, hogy az Angyalok vezetnek bennünket. Ők pontosan tudják melyik pillanatban mi a legjobb nekünk. Gyakran rávilágítanak egy fájdalmas esemény és egy fizikai fájdalom vagy betegség közötti összefüggésre. A Páciensnek nem szükséges megosztania privát részleteket a problémájával kapcsolatosan. A Terapeuta vagy ismeri azokat vagy nem, az Angyalok ettől függetlenül dolgoznak, Ők pontosan tudják mit kell tenniük, nekünk csak bíznunk kell bennük és átadni magunkat, megnyílni Nekik.

Mint spirituális vezetők, nem avatkozhatnak be kérés nélkül, kivéve sürgősségi helyzet esetén. Az Isteni szeretetet hozzák le nekünk a Forrásból magából, ez az Univerzum leg erőteljesebb szeretet energiája.

Az Angyalok a fény szerető lényei, a Teremtő által küldve segítőként hozzánk. Sok egyéb feladatuk is van, mint pl. gondoskodni a természetről, az elemekről, országokról, a bolygóról magáról.

Külöböző Angyal csoportok, más más feladatokat látnak el (pl. Őrangyalok, Arkangyalok, Seraphim-ok, Chherubim-ok...).

Állandóan mellettünk vannak és arra várnak, hogy segíthessenek nekünk. Mikor megnyílunk feléjük, létrejön egy csodálatos szinkronicitás az életünkben, az Univerzummal és megértjük, megtaláljuk életcélunkat itt a Földön.

Ha egyszer kért, biztos lehet benne a segítség úton van, lehet nem abban a formában érkezik, mint ahogy várta volna, de minden esetben az adott pillanatnak megfelelően. Sose felejtse el megköszönni a segítséget.

Ha extra segítségre lenne szüksége, kérje az Angyalokat hagyjanak jelet, hogy ott vannak Önnel. Sok féle úton kommunikálnak velünk: érezhetjük jelenlétüket, találunk egy madár tollat, érzünk egy kellemes illatot, csak mi más nem, meghallunk egy dalt, amiben a mondandó nekünk szól, vagy éppen könyvben találunk rá egy mondatra, vagy éppen számsorokon át üzennek.

 

Mit lehet kezelni Angyalokkal Gyógyítással?

Egyszerűen fogalmazva: bármit.

Az Angyalokkal Gyógyítás felszabadít, tisztít, élénkít, frissít és gyógyít fizikai, érzelmi és spirituális szinten egyaránt.

 

Mi a különbség az Angelic Healing és Angel Reading, valamint az Angyalokkal történő meditáció között?

Az Angyalokkal Olvasás (Angel Reading) üzenet közvetítésére koncentrál a Páciens részére, annak egyetemes postaládájából. Valamennyire az üzenet révén szintén gyógyít.

Az Angyalokkal Gyógyítás (Angelic Healing) koncentráltan gyógyítja a testet és annak energia rendszerét.

Az Angyalokkal Gyógyítás meditatív állapotban történik, csatlakozunk az Angyalokhoz és kérjük gyógyításukat. Egy meditáció rendszerint általánosabb - kicsit felszabadító, relaxáló, soha nem olyan mély és intenzív, mint az Angyalokkal Gyógyítás.

 

Mi van, ha nem látjuk az Angyalokat?

Néhányan nyugtalanok attól, hogy nem látják az Angyalokat, s e miatt félelmet is érezhetnek: a kezelés nem lesz hatékony.

Nem mindenki látja az Angyalokat. Néhányan hallják Őket, néhányan érzik, és vannak, akik csak tudnak róluk.

Mindössze annyit kell tegyen, hogy relaxál, megnyílik és elfogadja, bízik az Angyalok segítségében.

 

Mit érzünk a kezelés alatt?

Néhányan érzékelik az energiák áramlását, színeket, az Angyalok, Segítők jelenlétét, vannak, akik meleget, hidegrázást, emelkedettséget, békét, belső nyugalmat, bizsergést. Vannak, akik nem éreznek semmit, csupán, hogy a kezelés segített nekik.

Csak lazuljon el és legyen nyitott a tapasztalásra; engedje, hogy az energia vissza hozza Önt az egészséges élethez.

Biztonságos?

Az Angyalokkal Gyógyítás rendkívül biztonságos. Minden esetben kérem az Angyalok segítségét, és hogy rajtam keresztül dolgozzanak a Páciensen. Ekkor Ők vigyáznak r ám és Rá egyaránt.

 

Mi történik kezelés után?

Rendszerint sokkal energikusabbnak, felszabadultabbnak érzi magát. Van, akiknél érzelmi reakciót vált ki, pl. sírást vagy éppen haragot. Igyon sok sok friss vizet (napi 1,5-2 l) segítendő a gyógyulást és tisztulást. Lehet fáradtabb, szánjon időt ilyenkor pihenésre, engedjen időt a gyógyulásnak.

Maga a gyógyulási folyamat energiát igényel, és ezért érez fáradtságot/kimerültséget a kezelés után. Ez a folyamat részét képezi. Figyeljen a teste jelzéseire és kövesse azokat.

 

Hány kezelés szükséges?

Nyilván állapottól függően van, akinek elég egy kezelés és van akinek többre van szüksége. A Prána Energia-gyógyításban alkalmazott protokollt, ha azzal együtt alkalmazzuk, jelentősen megtámogatja, annak időtartamát lerövidíti.

 

Az a bizonyos távkezelés

A távkezelés azt jelenti, hogy a Páciens és a Terapeuta nem azonos szobában vannak a kezelés időtartama alatt. A távkezelés a Páciens energia rendszerére csatlakozva valósul meg. Az Angyalokkal Gyógyítás nem igényel közvetlen jelenlétet a Páciens részéről. Mivel minden Energia, vizualizálom szervezetét mellettem és dolgozok az energia testén, csak úgy, mintha fizikálisan jelen lenne.

 

 

 

 

 

 

 

 

.