Az állatvilág gyógyítása

 

Hasonlóan az emberhez, más élőlények is sérülhetnek.

Gondoljunk csak bele. Sokan haza visznek egy kiskutyát, elkezdődik a jó esetben boldog, harmónikus kis élete. Jó esetben írom, mert van sokszor ez is drámai fordulatot vesz.

Aztán jön a nyár, vagy egy vihar, tüzijáték, kölykök vagy a szeretett gazdi elvesztése, vagy egy szimpla költözés, és jobb esetben máshoz, rosszabb esetben utcára, majd menhelyre kerül. De még, ha marad is ugyanabban a környezetben, amit átél hozzánk hasonlóan traumaként éli meg. Elvesztette a gazdáját, akiben bízott, akit szeretett, a környezetet, amit megszokott és ha még enni és inni sem tud, télen fázik. Magára marad egyedül, fél és szorong. Nem érti, nem tudja feldolgozni.

Amikor új gazdához kerül, ezek az emlékek a leg váratlanabb helyzetekben előjöhetnek. Ha nem távolítjuk el őket, hasonlóan hozzánk, náluk is fizikai vagy mentális betegségben manifesztálódhatnak.

A sámán energia gyógyítás során, ezeket a traumákat távolítom el, az elveszett lélekrészeket, őrző állatokat megkeresem, visszahozom, így ismét harmónikussá válik a lelke, egész lesz újból és ez a fizikai testben is manifesztálódik, beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa, újra kiegyensúlyozottá válik. A sámán dob hangja sejtszinten gyógyít, harmonizál. Az állatok nem félnek tőle, érzik a gyógyító erejét, megnyugszanak. Műtétek után gyorsítja a felépülési időt. Volt olyan ló, aki a csikója elvesztése után, magától kérte a kezelést, mert érezte, jót tesz neki,

Amikor egy menhelyi kutyát, vagy traumán átesett állatot befogad valaki, vagy már velünk él, de sérült valami okból kifolyólag, az egészséges, harmónikus együtt éléshez úgy gondolom ez alap kezelés kellene legyen. Hiszen nem elég fizikailag befogadni őt és szeretetet adni neki, lelke van, mely a múlt tükrében szintén ápolásra szorul. Mindezáltal pedig az új családi kapcsolat sikeresebb alapokkal tud indulni.

Bejelentkezés: E-mailen: vmarianna035@gmail.com vagy Telefonon: 06 20/406 6745